Mojito - Mango Mojito Qblog / Ingredienser · 5 cl vit rom · 3 cl limejuice · 2 cl sockerlag (se tips!) · 3 blad färsk mynta · 1 msk kolsyrat vatten.

Mojito är en klassisk drink med rom, lime och mynta. Låt koka upp tills att sockret löst sig helt. En god kombination av sött, surt, rom och mint. Muddla (krossa i mortel, försiktigt och mjukt) några kvistar färsk mynta med pressad limejuice, sockerlag och vit rom. Mojito cocktail är en drink med mintsmak och innehåller ljus rom, socker, lime och mycket färsk mynta.

Blanda den muddlade myntan och limejuicen med sockerlag och ljus rom i ett högt . Spicy Jalapeno Mojito Foodfreak
Spicy Jalapeno Mojito Foodfreak from www.foodfreak.de
Häll socker och vatten i en kastrull. Dela och skär varje limefrukt i 8 klyftor. Myntablad 4 cl vit rom 2,5 dl sodavatten Muddla (krossa i mortel, försiktigt och mjukt) några kvistar färsk mynta med pressad limejuice, sockerlag och vit rom. Fördela limeklyftorna, myntan och sockret i drinkglas. Muddla med hjälp av en stav eller . Till 6 st drinkar behövs ca 12 cl sockerlag. Den klassiska mojiton som är baserad på ljus rom, limejuice, sockerlag och muddlad mynta.

Muddla med hjälp av en stav eller .

Muddla färsk mynta tillsammans med pressad limejuice · 2. Myntablad 4 cl vit rom 2,5 dl sodavatten Låt koka upp tills att sockret löst sig helt. Mojito lemonad är en nyttigare variant på den läskande klassikern. Med lite extra smaksättning kan man ta den fräscha drinken till nya höjder! Dela och skär varje limefrukt i 8 klyftor. Häll socker och vatten i en kastrull. Den klassiska mojiton som är baserad på ljus rom, limejuice, sockerlag och muddlad mynta. Fördela limeklyftorna, myntan och sockret i drinkglas. Blanda den muddlade myntan och limejuicen med sockerlag och ljus rom i ett högt . Muddla med hjälp av en stav eller . Lägg i klyftorna, rörsocker och mynta i glasen och krossa med en mortel . Mojito cocktail är en drink med mintsmak och innehåller ljus rom, socker, lime och mycket färsk mynta.

Låt koka upp tills att sockret löst sig helt. Med lite extra smaksättning kan man ta den fräscha drinken till nya höjder! Lägg i klyftorna, rörsocker och mynta i glasen och krossa med en mortel . Muddla (krossa i mortel, försiktigt och mjukt) några kvistar färsk mynta med pressad limejuice, sockerlag och vit rom. Den klassiska mojiton som är baserad på ljus rom, limejuice, sockerlag och muddlad mynta.

Muddla färsk mynta tillsammans med pressad limejuice · 2. Mojito Das Beste Rezept Fur Den Kubanischen Rum Cocktail
Mojito Das Beste Rezept Fur Den Kubanischen Rum Cocktail from www.liquidstories.de
Myntablad 4 cl vit rom 2,5 dl sodavatten Låt koka upp tills att sockret löst sig helt. En god kombination av sött, surt, rom och mint. 1/2 lime 1 msk rörsocker. Häll socker och vatten i en kastrull. Fördela limeklyftorna, myntan och sockret i drinkglas. Mojito är en klassisk drink med rom, lime och mynta. Muddla (krossa i mortel, försiktigt och mjukt) några kvistar färsk mynta med pressad limejuice, sockerlag och vit rom.

Dela och skär varje limefrukt i 8 klyftor.

Till 6 st drinkar behövs ca 12 cl sockerlag. 1/2 lime 1 msk rörsocker. Muddla färsk mynta tillsammans med pressad limejuice · 2. Mojito cocktail är en drink med mintsmak och innehåller ljus rom, socker, lime och mycket färsk mynta. Dela och skär varje limefrukt i 8 klyftor. Den klassiska mojiton som är baserad på ljus rom, limejuice, sockerlag och muddlad mynta. Muddla med hjälp av en stav eller . Myntablad 4 cl vit rom 2,5 dl sodavatten Häll socker och vatten i en kastrull. En dryck med mynta och lime, och självklart helt alkoholfri. Muddla (krossa i mortel, försiktigt och mjukt) några kvistar färsk mynta med pressad limejuice, sockerlag och vit rom. Låt koka upp tills att sockret löst sig helt. Lägg i klyftorna, rörsocker och mynta i glasen och krossa med en mortel .

1/2 lime 1 msk rörsocker. Muddla (krossa i mortel, försiktigt och mjukt) några kvistar färsk mynta med pressad limejuice, sockerlag och vit rom. Fördela limeklyftorna, myntan och sockret i drinkglas. Låt koka upp tills att sockret löst sig helt. Muddla med hjälp av en stav eller .

Låt koka upp tills att sockret löst sig helt. 1
1 from
Muddla med hjälp av en stav eller . Mojito cocktail är en drink med mintsmak och innehåller ljus rom, socker, lime och mycket färsk mynta. Häll socker och vatten i en kastrull. 1/2 lime 1 msk rörsocker. Låt koka upp tills att sockret löst sig helt. Blanda den muddlade myntan och limejuicen med sockerlag och ljus rom i ett högt . Mojito lemonad är en nyttigare variant på den läskande klassikern. Fördela limeklyftorna, myntan och sockret i drinkglas.

Till 6 st drinkar behövs ca 12 cl sockerlag.

Skär limen i klyftor och pressa ut saften i ett glas. Lägg i klyftorna, rörsocker och mynta i glasen och krossa med en mortel . Till 6 st drinkar behövs ca 12 cl sockerlag. Häll socker och vatten i en kastrull. Mojito är en klassisk drink med rom, lime och mynta. En god kombination av sött, surt, rom och mint. Dela och skär varje limefrukt i 8 klyftor. Muddla färsk mynta tillsammans med pressad limejuice · 2. Mojito lemonad är en nyttigare variant på den läskande klassikern. Muddla (krossa i mortel, försiktigt och mjukt) några kvistar färsk mynta med pressad limejuice, sockerlag och vit rom. Mojito cocktail är en drink med mintsmak och innehåller ljus rom, socker, lime och mycket färsk mynta. En dryck med mynta och lime, och självklart helt alkoholfri. 1/2 lime 1 msk rörsocker.

Mojito - Mango Mojito Qblog / Ingredienser · 5 cl vit rom · 3 cl limejuice · 2 cl sockerlag (se tips!) · 3 blad färsk mynta · 1 msk kolsyrat vatten.. Muddla färsk mynta tillsammans med pressad limejuice · 2. Muddla (krossa i mortel, försiktigt och mjukt) några kvistar färsk mynta med pressad limejuice, sockerlag och vit rom. Mojito lemonad är en nyttigare variant på den läskande klassikern. Med lite extra smaksättning kan man ta den fräscha drinken till nya höjder! Fördela limeklyftorna, myntan och sockret i drinkglas.